De nr.1 website over de hond: honden rassen, internationaal nieuws, honden fokkers en duizenden foto's.
INFO Leden afdeling:   LOG IN OPTIES LOG UIT & WIE IS WIE
'Bouvierdag 2021'
bekijk foto's geen resultaten
Beschikbare talen:
Nederlands

nieuws - 14/08/2020
Bouvierdag 2021  -  België

honden fokkers en hond foto's door Karl Donvil
Bouvierdag 2021 na maanden van inactiviteit omwille van Corona, besloot ik de Bouvierdag 2021 bij te wonen, een initiatief van 6 Bouvier fokkers. Het weer was alvast OK want dit was een openlucht gebeuren, en voor mij was goed weer van cruciaal belang omdat mijn mobiele studio niet voorzien is hierop. Meer dan 100 deelnemende honden die normaal niet aan de gewone shows deelnemen, daagden op. De baasjes konden van de gelegenheid gebruik maken om hun hond eens te laten keuren door een echte keurder. Het was een aandoenlijk gebeuren, prachtig georganiseerd en hier volgen vast en zeker nog meer edities van. Hier vind je nog een verslagje van Patrick Buysse, de dynamo van het gebeuren. Ik heb hopelijk alle honden van elkaar kunnen onderscheiden, maar er is altijd wel een kans op een foutje. Kijk daarom ook eens naar de hond voor u of na u. Karl DONVIL

Bouvierdag 2021

Op 15/08/2021 was het verzamelen geblazen voor de Bouviers des Flandres op het terrein van de hondenschool De Blaffers te Rillaar. Een paar enthoesiaste fokkers hebben zich samengezet om hun uitverkoren ras toch nog eens op de belgische kaart te zetten.

En wat een succes! Op het hoogtepunt van de namiddag waren er meer dan 100 Bouviers des Flandres aanwezig. Bij de exterieurkeuring kwam bij jongeren (minder dan 15 maand) als winnaar uit de bus

1. Ugly-Peyton du Castellounch

bij de ouderen (+ 15 maand)

1. Quastar van Dorlenka

En aangezien het weer deze keer geen spelbreker was, is het een aangename kennismakingsdag en opnieuw op de kaart plaatsen van de Bouvier des Flandres.

Filmpjes en fotos zijn te zien, ook op de faceboekpagina – bouvierdag. Aangename honden en aangename mensen maakten deze dag tot een festijn voor de bouviervrienden.

Organisatie :

Bouvierkennel Belordeal

Bouvierkennel van het Gieldréhof

Bouvierkennel van den Nodenbergh

Bouvierkennel de Hagelandse Vuilbaard

Bouvier for life : bouviertrimsalon

Bouvierkennel Hof ter Herrebeke
English Francais